Mityba

Dr.Clauder's drėgnas maistas katėms „Best Filet“ pripažintas 2021 metų gaminiu Vokietijoje

Dr.Clauder's drėgnas maistas katėms „Best Filet“ pripažintas 2021 metų gaminiu Vokietijoje
Bendru įvertinimu 9,4 balo, Dr. Clauder's „Best Filets“ ne tik pasiekė puikių rezultatų nepriklausomame reitingų portale futtertester.de, bet ir laimėjo apdovanojimą. „Metų gaminio 2021“ titulas drėgno kačių maisto kategorijoje buvo garantuotas! Maisto katėms testo metu 100 galutinių vartotojų ir jų kačių turėjo galimybę išbandyti Dr. Clauder's „Best Filets“ ir kritiškai įvertinti konservus.

Best Filet“ – tai lengvi skanėstai valgio metu arba tarp valgymų. Natūralios žuvies ir mėsos filė yra švelniai virti savo sultinyje ir stebina dideliu baltymų kiekiu bei individualia papildoma nauda. Šis kulinarinis malonumas, kurio 100 g yra apie 80 kcal, gali būti duodamas katei be sąžinės graužaties kaip išskirtinis patiekalas prieš sausą maistą arba tiesiog kaip užkandis. Dr. Clauder's „Best Filet“ 70 g konservai skardinėse yra be grūdų, be konservantų ir be skonio stipriklių.

Dr. Clauder gamina aukštos kokybės pašarus ir priežiūros produktus šunims ir katėms. Tai moderni ir visame pasaulyje veikianti įmonė, kurios produkcija reiškia aukščiausią kokybę „Made in Germany“. Siekdama įmonės VIZIJOS 2030 „Už laimingesnį gyvenimą tarp naminių gyvūnėlių ir žmonių visame pasaulyje“ bei atitikti kokybės reikalavimus, Dr. Clauder savo gamyboje remiasi novatoriškais tyrimais ir plėtra. Kiekvienas iš maždaug 400 skirtingų asortimento gaminių siūlo tvarią pridėtinę vertę ir individualią papildomą naudą.

Tai taip pat yra priežastis, kodėl įmonė pati kasmet iš naujo sertifikuojasi pagal griežtą IFS standartą, nes Dr. Clauder galvoja apie gyvūnų gerovę. Todėl naminių gyvūnėlių savininkai gali pasitikėti šio prekės ženklo produktais ir paslaugomis. O pasitikėjimas yra raktas į stiprią žmonių ir gyvūnų, klientų ir įmonių partnerystę. Dr. Clauder devizas, taigi ir misija yra ne tik aktyvus pažadas verslo partneriams ir klientams, bet ir gyvas įsipareigojimas bei simbolizuoja viską, kuo įmonė tiki ir ką ji atstovauja - tai atsakinga gyvūnų mityba!