Mityba

„MARINE ACTIVE BENEFIT“ – išskirtinė maistinė sudedamoji dalis, kuri užtikrina šunų ir kačių gyvybingumą ir palaiko gerą jų savijautą

„MARINE ACTIVE BENEFIT“ – išskirtinė maistinė sudedamoji dalis, kuri užtikrina šunų ir kačių gyvybingumą ir palaiko gerą jų savijautą
Kompleksas MARINE ACTIVE BENEFIT, sukurtas remiantis medicininiais tyrimais, yra išskirtinis prancūzų gamintojo „Pro-Nutrition Flatazor“ sauso maisto šunims ir katėms ingredientas, palaikantis jų gyvybingumą ir gerą savijautą. Kompleksas MARINE ACTIVE BENEFIT yra išgaunamas iš žuvų naudojant biologinį gamybos procesą, t. y. taikant šaltosiose jūrose gyvenančių GADIDAE šeimos žuvų natūralios fermentinės hidrolizės procesą.

„Marine active benefit“ teikiamos naudos

Peptidai – tai lengvai įsisavinami baltymai šunims ir katėms

Peptidus sudaro ribotas skaičius aminorūgščių, jie yra lengvai įsisavinami, nes greičiau prasiskverbia pro šunų ir kačių žarnyno barjerą.

Baltymai atlieka daugybę gyvybiškai svarbių funkcijų ir yra pagrindiniai organų ir audinių (odos, kailio, nagų, raumenų, kremzlių, sausgyslių, raiščių ir kraujo baltymų) struktūriniai komponentai. Fermentai ir kai kurie hormonai (pavyzdžiui, insulinas) bei antikūnai taip pat yra baltymai.

Omega-3 polinesočiosios riebalų rūgštys – būtinos maistinės medžiagos šunims ir katėms

Šunų ir kačių organizmai negali sintetinti polinesočiųjų riebalų rūgščių, įskaitant EPA (eikozapentaeno rūgštį) ir DHA (dokozaheksaeno rūgštį). Todėl labai svarbu, kad jie pasisavintų šias rūgštis iš maisto. Gamtoje šių maistinių medžiagų galima aptikti tik riebiose žuvyse.

Riebalų rūgštys vaidina struktūrinį vaidmenį. Būdamos vienos iš ląstelių membranų sudedamųjų dalių, jos gerina membranų elastingumą ir pralaidumą. Riebalų rūgštys taip pat teigiamai veikia odos ir kailio būklę, širdies ir kraujagyslių, inkstų ir nervų sistemų funkcijas, reprodukcinius mechanizmus ir žarnyno veiklą. Jos taip pat pasižymi priešuždegiminėmis savybėmis.

Natūralūs antioksidantai: vitaminas E ir selenas

Vitaminas E ir selenas apsaugo polinesočiąsias riebalų rūgštis nuo oksidacijos. Be to, šie elementai tiesiogiai dalyvauja raumenų funkcijoje.

„Marine active benefit“ lydės jūsų augintinį visais jo gyvenimo etapais

Šuniukai arba kačiukai

Šuniukams ir kačiukams reikia labai daug baltymų, kad palaikytų spartų audinių augimą ir imuninės sistemos veiklą. Komplekso MARINE ACTIVE BENEFIT sudedamosios dalys padeda palaikyti sveiką odą ir blizgantį kailį bei stiprią imuninę sistemą. DHA yra būtina smegenų vystymuisi ir sveikam regėjimui ir ypač svarbi šuniukų ir kačiukų gyvybingumui.

Suaugę šunys arba katės

Kompleksas MARINE ACTIVE BENEFIT ne tik gerina odos ir kailio būklę, bet ir padeda kovoti su uždegimais, palaiko kaulų, sąnarių ir reprodukcinę funkcijas.

Senstantys šunys arba katės

Peptidų ir omega-3 vartojimas padeda palaikyti optimalią kūno būklę (raumenų masę) ir gerina:

  • inkstų funkciją;
  • širdies funkciją,
  • kaulų ir sąnarių funkciją.

Taip pat palaiko:

  • sveiką odą;
  • šilkinį kailį.

Aktyvūs arba sportiški šunys

Kompleksas MARINE ACTIVE BENEFIT skatina atsigavimą po fizinio krūvio. Peptidai ir omega-3 rūgštys dalyvauja ląstelių atsinaujinime, todėl palaiko kaulų, sąnarių ir raumenų sveikatą bei padeda augintiniui atsigauti po fizinio krūvio.

Pro Nutrition Flatazor asotimentą rasite čia.